Per 1 november ook te vinden aan de Van Hobokenstraat 3 in Assen

Over ons

Uitstekend beveiligde opslagruimte

Mini opslag van uw spullen is veilig, beschut en beschermd. Zo is Steenhuis Mini Opslag voorzien van 24/7 videobewaking. De overheaddeur van de opslagloods is elektronisch vergrendeld, daarvan krijgt u uw eigen elektronische sleutel. Verder staat om het terrein een hekwerk, dat van 21.00 tot 7.00 uur hermetisch is afgesloten. Uw eigen mini opslag kunt u bovendien vergrendelen met uw eigen hangslot.

 

Uw spullen liggen beschut en beschermd

Uw goederen liggen beschut en beschermd tegen weer en wind. De Mini Opslag is prima geventileerd. Bovendien houden wij de ruimte altijd vorstvrij.

 

Bekijk onze opslagboxen

 

Opslagruimtes Steenhuis Mini Opslag, toonbeeld van circulaire bouw

Steenhuis Mini Opslag is gebouwd en ingericht met meer dan 95% hergebruikte bouwmaterialen. De specialist in mini opslag en grote opslag is hiermee het toonbeeld van circulair slopen en bouwen. De gebruikte circulaire bouwmaterialen zijn afkomstig van Steenhuis Sloopwerken.

Circulair slopen en bouwen

Bij Steenhuis Sloopwerken ligt de focus op circulair slopen en bouwen. In het kader van duurzaamheid en  cradle to cradle wil de Steenhuis Groep laten zien wat er mogelijk is met hergebruik van materialen. Steenhuis Mini Opslag bewijst het: met circulaire bouwmaterialen is het realiseren van keurige, strakke en nette bouwprojecten heel goed mogelijk.

 

Circulaire bouwmaterialen

De hergebruikte, circulaire bouwmaterialen van Steenhuis Mini Opslag  zijn afkomstig van uiteenlopende bronnen. Zo is het gebruikte balkhout verkregen bij sloopprojecten van boerderijen en woonhuizen in opdracht van gemeenten, particulieren en boeren. De verlichting sloopte Steenhuis Sloopwerken uit diverse kantoor- en bedrijfspanden. Hetzelfde geldt voor de damwandprofielen en dakplaten. De stalen trappen, balustrades en twee goederenliften verwijderde Steenhuis Sloopwerken uit industriële sloopwerken en gebouwen van wooncorporaties. De staalconstructie en verdiepingsvloer zijn afkomstig uit een gesloopt magazijn.

Circulaire economie

Wij vinden circulaire economie van groot belang. Steenhuis Sloopwerken en Steenhuis Mini Opslag geven met deze samenwerking concreet vorm aan hergebruik van bouwmaterialen en willen zo laten zien welke mogelijkheden er bestaan op het vlak van circulaire economie in de bouw.

Hoe werkt het?

Stap 1

Regel eenvoudig en snel online uw Miniopslag!

Wanneer uw aanvraag is goedgekeurd, kunt u met uw mobiele telefoon bellen naar het nummer dat vermeld staat op de poort.

Stap 2

Als de overheaddeur open gaat, rij door naar uw miniopslag.

Stap 3

Sla uw spullen op in uw miniopslag. En klaar.

Kunnen we u nog ergens mee helpen?

Chat met ons
whatsapp ons