NIEUW: Stal nu ook uw boot, motor, oldtimer, caravan of camper bij ons

Hoe werkt het?

Stap 1

Stap 2

Stap 3

Direct een opslagruimte huren ?

Klik hier voor de beschikbare opslagruimte's

Opslagruimte te huur in (Oost-)Groningen, goedkoop en veilig

Zoekt u opslagruimte in de provincie Groningen? Op bedrijventerrein Eextahaven aan autosnelweg A7 bieden wij volop opslagruimte te huur voor bedrijven en particulieren in de regio Groningen, Winschoten, Pekela, Veendam, Hoogezand, Delfzijl, Stadskanaal, Vlagtwedde, dus heel Oost-Groningen.

Selfstorage, maatwerk in opslagbehoefte 

Steenhuis Mini Opslag biedt selfstorage: huur van (tijdelijke) opslagruimte op basis van uw ruimtebehoefte. Selfstorage is flexibel en voordelig, u betaalt enkel voor de ruimte die u nodig hebt. En is de ruimte overbodig, dan zegt u snel de huur op. Heel eenvoudig. U krijgt uw eigen elektronische sleutel, zodat u 7 dagen per week van 7.00 tot 21.00 uur altijd toegang hebt tot uw goederen.

Bekijk beschikbare opslagruimtes

Zakelijk gebruik Mini Opslag

Bedrijven gebruiken de faciliteiten van Steenhuis Mini Opslag voor uiteenlopende doeleinden. Werkt uw bedrijf landelijk en hebt u opslagruimte in de regio nodig? Of hebt u bijvoorbeeld volumineuze materialen voor beurspresentaties? Waarvoor u ook ruimte zoekt, wij bieden het: goedkoop, snel, veilig en beschermd tegen weer, wind en kwaadwillenden.

Particulier gebruik Mini Opslag

De ruimtes van Steenhuis Mini Opslag zijn voor particulieren te gebruiken voor zeer veel doeleinden. Denk bijvoorbeeld aan

  • tijdelijke opslagruimte bij verhuizing
  • winterstalling voor uw motorfiets
  • opslag van baby- of kinderspullen
  • opslag van uw tuingereedschap en barbecue in de winter

Goederenlift aanwezig

Steenhuis Mini Opslag telt twee verdiepingen. Huurt u een opslagruimte op de bovenste verdieping, dan hebt u voor het brengen en halen van zware en grote spullen vrij de beschikking over een goederenlift.

Loods te huur

Steenhuis Mini Opslag verhuurt opslagruimtes tot 30 kubieke meter. Zoekt u een grotere opslagplaats? Dan hebben wij voor u misschien wel een loods te huur.  Op bedrijventerrein Eextahaven aan autosnelweg A7 kunt u een loods huren van 54 vierkante meter. Deze loods van 9 x 6 vierkante meter vloeroppervlak is voorzien van een loopdeur en een 3 meter hoge overheaddeur.

Veiligheid van opslag

Ons terrein is veilig, op werkdagen van 7.00 tot 21.00  en zaterdag 7.00-12.00 uur is altijd iemand aanwezig. Van 21.00 tot 7.00 uur is het terrein afgesloten met elektrisch bedienbaar hekwerk. Er is 24/7 camerabewaking en de overheaddeur van de opslagloods is elektronisch vergrendeld. Daarvan krijgt u een elektronische sleutel.

Verkoop van inpakmaterialen

Wilt u uw goederen beschermd inpakken voor vervoer? Bij Steenhuis Mini Opslag kunt u terecht voor al uw verpakkingsmateriaal, zoals:

  • verhuisdozen
  • tape
  • noppenfolie

 

Chat met ons