Superscherpe prijzen:

Vanaf slechts €3 per m3/mnd

U betaalt geen borg
Uitstekend beveiligd
Boxen van gerycled materiaal

Hoe werkt het?

Stap 1

Stap 2

Stap 3

Opslagruimte te huur in (Oost-)Groningen, goedkoop en veilig

Wilt u opslagruimte huren in de provincie Groningen? Op bedrijventerrein Eextahaven aan autosnelweg A7 en aan de Lloydsweg in Veendam bieden wij volop opslagruimte te huur voor bedrijven en particulieren in de regio Groningen, Winschoten, Pekela, Veendam, Hoogezand, Delfzijl, Stadskanaal, Vlagtwedde, dus heel Oost-Groningen.

Selfstorage, maatwerk in opslagbehoefte 

Steenhuis Mini Opslag biedt selfstorage: huur van (tijdelijke) opslagruimte op basis van uw ruimtebehoefte. Selfstorage is flexibel en voordelig, u betaalt enkel voor de ruimte die u nodig hebt. En is de ruimte overbodig, dan zegt u snel de huur op. Heel eenvoudig. U krijgt uw eigen elektronische sleutel, zodat u 7 dagen per week van 7.00 tot 21.00 uur altijd toegang hebt tot uw goederen.

Bekijk beschikbare opslagruimtes

Zakelijk gebruik Mini Opslag

Bedrijven gebruiken de faciliteiten van Steenhuis Mini Opslag voor uiteenlopende doeleinden. Werkt uw bedrijf landelijk en hebt u opslagruimte in de regio nodig? Of hebt u bijvoorbeeld volumineuze materialen voor beurspresentaties? Waarvoor u ook opslagruimte wilt huren, wij bieden het: goedkoop, snel, veilig en beschermd tegen weer, wind en kwaadwillenden.

Particulier gebruik Mini Opslag

De opslagruimtes van Steenhuis Mini Opslag zijn voor particulieren te gebruiken voor zeer veel doeleinden. Denk bijvoorbeeld aan

  • tijdelijke opslagruimte bij verhuizing
  • winterstalling voor uw motorfiets
  • opslag van baby- of kinderspullen
  • opslag van uw tuingereedschap en barbecue in de winter

Goederenlift aanwezig

Steenhuis Mini Opslag in Scheemda telt twee verdiepingen. Huurt u een opslagruimte op de bovenste verdieping, dan hebt u voor het brengen en halen van zware en grote spullen vrij de beschikking over een goederenlift. 

Loods te huur

Steenhuis Mini Opslag verhuurt opslagruimtes tot 30 kubieke meter. Zoekt u een grotere opslagplaats? Dan hebben wij voor u misschien wel een loods te huur.  Op bedrijventerrein Eextahaven aan autosnelweg A7 kunt u een loods huren van 54 vierkante meter. Deze loods van 9 x 6 vierkante meter vloeroppervlak is voorzien van een loopdeur en een 3 meter hoge overheaddeur.

Veiligheid van opslag

Onze terreinen zijn veilig, op werkdagen van 7.00 tot 21.00 uur en zaterdag 7.00-12.00 uur is altijd iemand aanwezig. Van 21.00 tot 7.00 uur is het terrein afgesloten met elektrisch bedienbaar hekwerk. Er is 24/7 camerabewaking en de overheaddeur van de opslagloods is elektronisch vergrendeld. Daarvan krijgt u een elektronische sleutel.

Verkoop van inpakmaterialen

Wilt u uw goederen beschermd inpakken voor vervoer? Bij Steenhuis Mini Opslag kunt u terecht voor al uw verpakkingsmateriaal, zoals:

  • verhuisdozen
  • tape
  • noppenfolie
Chat met ons
whatsapp ons