Per 1 november ook te vinden aan de Van Hobokenstraat 3 in Assen

Opslagbox huren

Wilt u graag een opslagbox huren? Wanneer u opslagruimte in Groningen zoekt, bent u hier aan het juiste adres! Bij Steenhuis Mini Opslag huurt u namelijk al een opslagbox vanaf €3 per maand! Of u nou een kleine opslagbox wilt huren voor kortstondig gebruik of juist op zoek bent naar grote opslag, Steenhuis Mini Opslag heeft de opslagbox die bij u past!

Hoe kan ik een opslagbox huren?

Een opslag box huren bij Steenhuis Mini Opslag is eenvoudig! Bekijk onze beschikbare opslagboxen en kies de opslag box die bij uw situatie past. U kunt de opslagbox vervolgens direct online huren of een vrijblijvende offerte offerte aanvragen. 

Bekijk onze opslagboxen 
Neem contact met ons op 

De voordelen van een opslag box huren bij Steenhuis Mini Opslag

  • 24/7 bij uw spullen
  • Altijd sociale controle
  • Gratis aanhangers te leen
  • Gelegen aan de A7
  • Geen borgsom

Veelgestelde vragen over een opslagbox huren


Zijn mijn spullen verzekerd?

Kan ik gebruik maken van jullie bus?

Kan ik 24/7 bij mijn box?

Staan mijn spullen veilig?

Hebben jullie ook een aanhanger te leen?

Betaal ik een borgsom?

Hebben jullie ook grote boxen te huur?

Chat met ons
whatsapp ons