Scheemda  Veendam

Hoe werkt het?

Stap 1

Regel eenvoudig en snel online uw Miniopslag!

Wanneer uw aanvraag is goedgekeurd, kunt u met uw mobiele telefoon bellen naar het nummer dat vermeld staat op de poort.

Stap 2

Als de overheaddeur open gaat, rij door naar uw miniopslag.

Stap 3

Sla uw spullen op in uw miniopslag. En klaar.

Makkelijk spullen heen en weer brengen? Huur onze Steenhuis Mini Opslag bus.

Steenhuis Mini Opslag

Hebt u tijdelijk opslagruimte nodig in de provincie Groningen? Denk dan eens aan Steenhuis Mini Opslag in Scheemda. Zowel particulieren als bedrijven huren nergens goedkoper tijdelijk of langdurig opslagruimte dan bij ons. Al vanaf slechts drie euro per m3 per maand huurt u ruimte, bijvoorbeeld als tijdelijke opslag bij verhuizing, winterstalling van uw motorfiets of tuingereedschap en barbecue in de winter. Onze selfstorage is flexibel en voordelig, u betaalt enkel voor de ruimte die u nodig hebt. En is de ruimte overbodig, dan zegt u snel en eenvoudig de huur op.

Waarom kiest u voor Steenhuis Mini Opslag

  • keuze uit diverse formaten
  • geen borgsom
  • maak gratis gebruik van onze leenaanhanger
  • veilig, oa. dankzij 24/7 camerabewaking
  • direct te huren, snel op te zeggen
  • gelegen aan autosnelweg A7
Meer informatie Bekijk beschikbare opslagruimtes

Vervoer nodig? Huur de Steenhuis Mini Opslag Bus

Ook voor vervoer van uw spullen kunt u bij ons terecht. Hiervoor kunt u gebruik maken van de Steenhuis Mini Opslag Bus, desgewenst met huifaanhanger. Vraag gerust naar de mogelijkheden. U vindt Steenhuis Mini Opslag op een steenworp van autosnelweg A7 (afslag 46), vlakbij Winschoten en op slechts een kwartiertje rijden van Groningen. Onze locatie ligt op loopafstand van treinstation Scheemda.

Uitstekend beveiligde opslagruimte

Mini opslag van uw spullen is veilig, beschut en beschermd. Zo is Steenhuis Mini Opslag voorzien van 24/7 videobewaking. De overheaddeur van de opslagloods is elektronisch vergrendeld, daarvan krijgt u uw eigen elektronische sleutel. Verder staat om het terrein een hekwerk, dat van 21.00 tot 7.00 uur hermetisch is afgesloten. Uw eigen mini opslag kunt u bovendien vergrendelen met uw eigen hangslot. 

Uw spullen liggen beschut en beschermd

Uw goederen liggen beschut en beschermd tegen weer en wind. De Mini Opslag is prima geventileerd. Bovendien houden wij de ruimte altijd vorstvrij.

Contact opnemen

Chat met ons
whatsapp ons