Scheemda  Veendam

Superscherpe prijzen:

Vanaf slechts €3 per m3/mnd

U betaalt geen borg
Uitstekend beveiligd
Boxen van gerycled materiaal

Steenhuis Grote Opslag

Speciaal voor (met name) ZZP’ers en het MKB bieden wij Grote Opslag. Voor bijvoorbeeld ondernemers in de bouw, techniek, infra of groen bieden wij opslagruimte voor bijvoorbeeld machines, grote gereedschappen en aanhangers. Ook is deze ruimte uitstekend geschikt voor bijvoorbeeld  opslag van uw materialen voor beurspresentaties? Waarvoor u ook ruimte zoekt, wij bieden het: goedkoop en snel. Dankzij uitvoerige camerabeveiliging en bezoekersregistratie op het toegangshek liggen uw spullen bij ons veilig en beschermd.

Steenhuis Grote Opslag op maat

Steenhuis Grote Opslag biedt standaard opslagruimtes van 40, 45, 54, 90, 180, 500 en 1000 vierkante meter. U kunt dit huren als tijdelijke opslagruimte of voor langdurig gebruik. Hebt u behoefte aan een grotere opslagruimte? Of hebt u specifieke wensen? In onze opslagloods creëren wij desgewenst opslagruimte helemaal op maat. Ook buitenopslag behoort tot te mogelijkheden. Voor het verplaatsen van groot materieel is er een 4 tons heftruck aanwezig. Neem contact op en wij brengen u graag een offerte op maat uit. U vindt Steenhuis Mini Opslag op een steenworp van autosnelweg A7 (afslag 46), centraal gelegen in de regio Groningen, Hoogezand, Veendam, Winschoten, Delfzijl, Appingedam en Eemshaven.

Liever een kleine opslag huren? Bekijk onze mini opslag.

Meer informatie Contact opnemen

 Contact opnemen

Heeft u vragen? Vul onze contactformulier in of bel naar onze receptie 0597 59 22 55 (bereikbaar van 9.00 tot 17.00 uur)

Chat met ons
whatsapp ons