Per 1 november ook te vinden aan de Van Hobokenstraat 3 in Assen

Grote opslagruimte huren

Speciaal voor (met name) ZZP’ers en het MKB bieden wij Grote Opslag. Onder andere voor ondernemers in de bouw, techniek, infra of groen bieden wij opslagruimte voor bijvoorbeeld machines, grote gereedschappen en aanhangers. Ook is deze ruimte uitstekend geschikt voor bijvoorbeeld  opslag van uw materialen voor beurspresentaties. Waarvoor u ook ruimte zoekt, wij bieden het: goedkoop en snel. Dankzij uitvoerige camerabeveiliging en bezoekersregistratie op het toegangshek liggen uw spullen bij ons veilig en beschermd. U vindt onze grote opslagruimtes uitsluitend op onze opslaglocatie aan de Haven Zuidzijde in Scheemda.

Steenhuis Grote Opslag op maat

Steenhuis Grote Opslag biedt standaard opslagruimtes van 40, 45, 54, 90, 180, 500 en 1000 vierkante meter. U kunt dit huren als tijdelijke opslagruimte of voor langdurig gebruik. Hebt u behoefte aan een grotere opslagruimte? Of hebt u specifieke wensen? In onze opslagloods creëren wij desgewenst opslagruimte helemaal op maat. Ook buitenopslag behoort tot te mogelijkheden. Voor het verplaatsen van groot materieel is er een 4 tons heftruck aanwezig. Neem contact op en wij brengen u graag een offerte op maat uit.

U vindt Steenhuis Mini Opslag in Scheemda op een steenworp van autosnelweg A7 (afslag 46), centraal gelegen in de regio Groningen, Hoogezand, Veendam, Winschoten, Delfzijl, Appingedam en Eemshaven. 

Liever een kleine opslag huren? Bekijk onze mini opslag. Voor mini opslag kunt u op onze locaties in Scheemda én Veendam terecht!

Bekijk onze opslagboxen 
Neem contact met ons op 

Voordelen van grote opslag van Steenhuis Mini Opslag

  • Diverse formaten opslagruimtes, van 40m3 tot 1000m3!
  • Desgewenst grote opslagruimte op maat
  • Goedkoop grote opslagruimte huren

 

Veelgestelde vragen over Steenhuis Mini Opslag


Zijn mijn spullen verzekerd?

Kan ik gebruik maken van jullie bus?

Kan ik 24/7 bij mijn box?

Staan mijn spullen veilig?

Hebben jullie ook een aanhanger te leen?

Betaal ik een borgsom?

Hebben jullie ook grote boxen te huur?

Chat met ons
whatsapp ons